Travel Doctor (Leiden)

Travel Doctor is de grootste landelijke organisatie van huisartsen, gespecialiseerd en gecertificeerd in reizigersadvisering en –vaccinaties. Travel Doctor kijkt naar uw medische achtergrond, houdt rekening met uw medicijngebruik en geeft u een persoonlijk advies. Een bezoek aan Travel Doctor wordt meestal vergoed door uw zorgverzekeraar (zie uw polis).

Deze praktijk is een Gele koorts geregistreerd vaccinatiecentrum waarvoor iedereen een afspraak kan maken. 

Voor actuele tarieven kunt op terecht op de site van Travel Doctor.

travel-doctor

Reisproducten

Wij verkopen ook de volgende reisproducten in de praktijk. U kunt terecht bij de assistente voor meer informatie.

S125 Pop-Out model 1-2p

Dit model klamboe is speciaal gemaakt voor degenen die licht en compact willen reizen, zoals rugzakreizigers, wereldreizigers etc.

De klamboe bevat een ring die openklapt op het moment dat u deze uit de verpakking haalt en met één simpele beweging vouwt u de klamboe weer gemakkelijk tot een klein pakketje.

Afmetingen klamboe: ∅800cm x 240cm en weegt 430 gram

Dit model klamboe is speciaal gemaakt voor degenen die licht en compact willen reizen, zoals rugzakreizigers, wereldreizigers etc.

De klamboe bevat een ring die openklapt op het moment dat u deze uit de verpakking haalt en met één simpele beweging vouwt u de klamboe weer gemakkelijk tot een klein pakketje.

Afmetingen klamboe: ∅1250cm x 280cm en weegt 780 gram.

De Basic bag steriel is een compacte set met steriele medische hulpmiddelen zoals naalden, spuiten en bloedlancetten.

Deze kit is erg klein en daardoor makkelijk mee te nemen in uw rugzak of te bevestigen aan uw broekriem.

Alle sets met steriele hulpmiddelen bevatten een artsenverklaring voor de grensautoriteiten. Hiermee kunt u zonder problemen de steriele kit overal mee naartoe nemen.

De Globe Emergency kit is onmisbaar tijdens een langer verblijf in landen met een verhoogd risico op Hepatitis B / HIV, reizen onder primitieve omstandigheden of jungletochten voor onbepaalde tijd.

De kit bestaat uit standaard maar EHBO artikelen zoals verschillende soorten verband, pleisters, schaar, bloed lancet etc. aangevuld met een steriele artikelen zoals spuiten en naalden die essentieel zijn tijdens avontuurlijke reizen in landen met een verhoogd gezondheidsrisico.

Het kit is gemaakt van een sterk polyester met verschillende transparante vakken. De transparante vakken maken het zeer eenvoudig om de items die u snel nodig heeft in een keer te vinden. De achterzijde van de kit heeft versterkte bevestigings-patches zodat je het eenvoudig aan je rugzak of riem kunt bevestigen. Bevat een internationale artsenverklaring en EHBO Tip-boekje.

TS206 Travel Deet Spray 40% DEET

TravelDeet beschermd de huid tegen Europese en tropische muggen, steekvliegen, daas vliegen, herfstmijten, zandvliegen en teken. Het actieve bestanddeel in TravelDeet is Diethyl-m-toluamide (DEET).

TravelDeet is leverbaar in verschillende samenstellingen: gel met 30% deet, spray met 40% deet en een lotion met 50% deet, deze is extra strong voor een langdurige bescherming.

Belangrijk is om het glucose-zout preparaat O.R.S. mee te nemen. Bij ernstige (reizigers) diarree of acute diarree neemt de urineproductie af, krijgt men dorst en een droge huid. O.R.S. zorgt er voor dat de darmen weer vocht opnemen.

Gebruik na een beet of steek de TravelSafe Bite relief lotion om klachten zoals jeuk of een branderig gevoel te laten verdwijnen. Deze lotion helpt ook bij kwallenbeten en brandnetels.

De nieuwe formule zorgt ervoor dat de verlichting langdurig actief is en u de jeuk snel weer kwijt bent.