Ons Team

Dit is een actieve praktijk met veel mogelijkheden tot diagnostiek en behandeling. We zijn een door het NHG geaccrediteerde praktijk.

Dit betekent dat we systematisch werken aan de verbetering van onze praktijkvoering. Het doel hiervan is betere zorg, tevreden patiënten en efficiëntie.

Medewerkers

mieke_2023

Mieke Barnhoorn
Huisarts

In 1992 afgestudeerd te Amsterdam, heeft de huisartsen opleiding in Engeland voltooid. Sinds 2000 is zij werkzaam in de huidige praktijk, die traditioneel een vrouw als huisarts heeft gehad.

Diploma of Child Health, Diploma of the Royal College of Obstetricians and Gynaecologists, Diplomate of the Faculty of Family Planning and Reproductive Health Care, Certificate of Prescribed Experience

Werkdagen: maandag, dinsdagavond, woensdag en donderdag.
BIG-nummer: 19052841801
Locatie: Vrijheidslaan 37

PHOTO-2024-01-30-14-40-25

Jet Aartman
Huisarts

Jet heeft de studie geneeskunde en opleiding tot huisarts beiden gedaan in Amsterdam bij het AMC. Sinds juli 2020 is zij waarnemend huisarts in deze regio. Hiervoor heeft zij gewerkt op de Cardiologie en de Spoedeisende Hulp.

Werkdagen: dinsdag en donderdag
BIG-nummer59920395301
Locatie: Vrijheidslaan 37

tessa_2023

Tessa Wesstein
Huisarts

Tessa is recent bij ons opgeleid en werkt nu als huisarts.

Werkdagen: maandag
BIG-nummer19923978601
Locatie: Vrijheidslaan 37

imme

Imme Smid
Huisarts in opleiding

Mijn naam is Imme Smid en ik ben huisarts in opleiding. De studie geneeskunde heb ik in Nijmegen afgerond, waarna ik heb gewerkt op de afdeling longgeneeskunde in het ziekenhuis en in het verpleeghuis. Met veel enthousiasme doe ik de huisartsopleiding in Leiden en zit inmiddels in het laatste jaar.

Werkdagen: maandag, dinsdag en vrijdag.
BIG-nummer29928533701
Locatie:
Vrijheidslaan 37

anneke_2023

Anneke de Vries
Praktijkondersteuner

Anneke heeft een wetenschappelijke achtergrond in diëtetiek en is gespecialiseerd in immunologie (doctor in biomedische wetenschappen). Zij zorgt voor de chronisch zieken (diabetes mellitus, astma en COPD en hart en vaatziekten). In het verlengde van haar achtergrond zijn haar specialisaties voedingsadviezen, stoppen met roken en allergie.

Werkdagen: maandag, dinsdag en donderdag.
Locatie: Vrijheidslaan 67

neda_2023

Neda Gaffari
Psycholoog (POH-GGZ)

Als psycholoog werk ik sinds 2014 met veel plezier als praktijkondersteuner GGZ bij Huisartspraktijk Vrijheidslaan. In mijn werk bied ik kortdurende begeleiding en behandeling aan volwassenen en jeugdigen die kampen met uiteenlopende psychische klachten. Hierbij maak ik voornamelijk gebruik van cognitieve gedragstherapie, acceptance and commitment therapy, EMDR en mindfulness. Mocht er behoefte zijn aan langdurigere en/of intensievere hulp, dan kan ik advies geven over verdere passende hulp.

Werkdagen: woensdag en vrijdag.
Locatie: Vrijheidslaan 67

petra_2023

Petra Jongbloed
Psycholoog (POH-GGZ)

Mijn naam is Petra Jongbloed en sinds 2019 werk ik als POH-GGZ in deze praktijk. Wat begon als een waarnemersrol voor één dag per week is nu uitgegroeid tot een vast dienstverband waarin ik met veel plezier twee dagen per week werk. Daarnaast ben ik ook werkzaam in Huisartsenpraktijk Hortus in Leiden.

Mijn eerste stappen in de zorg heb ik gezet als fysiotherapeut in mijn eigen praktijk, 24 jaar geleden. Tien jaar geleden ben ik begonnen met de studie Toegepaste Psychologie en vervolgens heb ik de POH-GGZ opleiding afgerond. Momenteel ben ik niet meer werkzaam als fysiotherapeut en focus ik me volledig op mijn werk als Praktijkondersteuner GGZ.

Werkdagen: maandag en woensdag.
Locatie: Vrijheidslaan 67

eveline_2023

Eveline Schouten
Doktersassistente

Eveline is al meer dan 30 jaar werkzaam als doktersassistente. Ze begon haar carrière op zestienjarige leeftijd en heeft sindsdien een schat aan ervaring opgebouwd in de gezondheidszorg. Eveline heeft zich gespecialiseerd in wondzorg en heeft haar diploma als gediplomeerd wondconsulente behaald. Naast haar expertise op het gebied van wondzorg, heeft Eveline ook veel kennis van de gezondheidszorg als geheel. Ze kent de sociale kaart erg goed en kan patiënten helpen bij het vinden van de juiste zorgverlener of de juiste zorginstelling.

Werkdagen: maandag, dinsdag, woensdag en vrijdag.
Locatie: Vrijheidslaan 37

felicia_2023

Felicia Opdam
Doktersassistente

Felicia is een ervaren doktersassistente bij onze huisartsenpraktijk, waar ze sinds 2015 werkzaam is. Ze is begonnen als stagiaire en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een zeer gekwalificeerde professional in de gezondheidszorg. Felicia heeft een bijzondere interesse in reizigersgeneeskunde en heeft zich gespecialiseerd in dit vakgebied. Ook heeft ze haar diploma als gediplomeerd wondconsulente behaald en is ze een expert op het gebied van wondverzorging.

Werkdagen: maandag, dinsdagochtend, woensdag, donderdag en vrijdagochtend.
Locatie: Vrijheidslaan 37

maaike-de-boere

Maaike Boere
Diëtist & Leefstijlcoach

Voor een afspraak met Maaike Boere kunt u rechtstreeks contact met haar opnemen via het telefoonnummer 06 4298 9005 of via de website www.maaikeboere.nl.

Locatie: Vrijheidslaan 37